‘Onbekende gezichten’: een bijzondere fototentoonstelling

In het weekend van 24 en 25 februari a.s. houdt heemkundekring Erthepe opnieuw een grote fototentoonstelling in Ter Aa met als titel: Onbekende gezichten. Dit maal staan er honderden foto’s uit Erp, Keldonk en Boerdonk ten toon die Erthepe de afgelopen jaren ontvangen of gescand heeft. Foto’s waarbij een goede beschrijving ontbreekt. Zie de aankondiging op YouTube.

Erthepe ontvangt wekelijks oude foto’s. Van veel van die foto’s is weinig bekend. De fotowerkgroep hoopt, dat bezoekers van de tentoonstelling meer informatie kunnen verstrekken over de personen die op de foto’s staan en over de gebeurtenis naar aanleiding waarvan de foto is gemaakt. 

Ongeveer 600 foto`s worden geëxposeerd. Om het bezoekers gemakkelijk te maken heeft de werkgroep de helft van de foto`s in groepen verdeeld. Die groepen zijn: carnaval, gebouwen, Jong Nederland/KMG, OBK, personen en sport. De laatste groep is vanwege de omvang verder onderverdeeld in takken van sport . De overige foto`s zijn heel divers:  families, vriendengroepen, verenigingen, feesten en nog veel meer. 

Bij de tentoonstelling is ook een fotoprintservice aanwezig. Iemand die graag een afdruk van een foto wil,  kan ter plaatse tegen een geringe vergoeding een afdruk laten maken.

We nodigen u uit om in het weekend van 24 en 25 februari de fototentoonstelling in Ter Aa te bezoeken. Zaterdag 24 februari is de tentoonstelling geopend van 13.00-17.00 uur. Op zondag 25 februari van 10.30-17.00 uur. U bent van harte welkom. De expositie is ook een mooie gelegenheid om elkaar als (oud-)Erpenaren te ontmoeten. Nodig daarom gerust uw vrienden en kennissen uit om mee te gaan. De toegang is gratis.

Vierluik 'Onbekende gezichten'

Een vierluik van enkele foto’s waarbij een beschrijving ontbreekt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *