‘Erp ontmoet!’ op 11 januari 2018

Erthepe organiseerde de afgelopen jaren een Nieuwjaarsbijeenkomst in het Raadhuis voor eigen leden en belangstellenden. Met ingang van 2018 wordt deze activiteit overgenomen door de Dorpsraad van Erp. Onder de titel ‘Erp ontmoet!’ worden alle inwoners, verenigingen en instellingen in Erp uitgenodigd om samen het nieuwe jaar in te luiden.

poster Erp ontmoet!

De nieuwjaarsbijeenkomst ‘Erp ontmoet!’ wordt op donderdagavond 11 januari 2018 gehouden in Sport- en ontmoetingscentrum Ter Aa.  Alle Erpenaren (dus ook leden van Erthepe!) zijn van harte welkom. De Dorpsraad blikt tijdens de bijeenkomst op een bijzondere manier terug op het oude jaar  2017 en kijkt met u vooruit naar het nieuwe jaar. ‘Erp ontmoet!’ is een passende titel voor de bijeenkomst. Want door elkaar in verenigingen en bij allerlei activiteiten te ontmoeten, kan Erp  een aantrekkelijke woonplaats blijven! Vergeet niet uw smartphone mee te brengen. Zie ook het filmpje op YouTube dat enkele leden van de werkgroep Film van Erthepe maakten.

 

N.B. Vanwege de Nieuwjaarsbijeenkomst in Ter Aa is het Raadhuis op donderdagavond 11 januari 2018  voor bezoekers gesloten. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *