Binnenkort: Boekenmarkt in Ter Aa (27,28 en 29 augustus)

Binnenkort staat de eerste activiteit in het nieuwe seizoen van Heemkundekring Erthepe op stapel. In vakanties wordt er traditioneel veel gelezen. Nu de zomervakantie voorbij is, ben je waarschijnlijk door je stapel te lezen boeken heen. Iedereen die graag leest, besmet is door het ongevaarlijke ‘leesvirus’, weet daar alles van. Geen probleem. Heemkundekring Erthepe biedt uitkomst. Erthepe heeft het afgelopen jaar zoveel romans en dubbele heemkundige boeken ontvangen, dat het tijd wordt een grote opruiming te houden.

Daarom wordt van donderdag 27 tot en met zaterdag 29 augustus a.s. in Sport- en ontmoetingscentrum Ter Aa een boekenmarkt gehouden. De boekenmarkt is op donderdag 27 en vrijdag 28 augustus geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag 29 augustus van 11.00 uur tot 17.00 uur. Tegen een zacht prijsje kun je dan in het bezit komen van spannende romans, thrillers en non-fictie boeken over diverse onderwerpen. De inkomsten van de boekenmarkt komen ten goede aan het activiteiten van Heemkundekring Erthepe.  En het voordeel voor jou? Je kunt je ook na je vakantie nog eens met een boekje in een hoekje terugtrekken. Met een boek ‘in quarantaine’ gaan.

Je hoeft je geen zorgen te maken over corona. De organisatie neemt voldoende maatregelen om verspreiding van dat virus te voorkomen. We rekenen erop, dat ook bezoekers zich strikt aan de regels houden. Tot ziens op de boekenmarkt op 27, 28 of 29 augustus a.s. in Ter Aa!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *